Nejlepší recept na předkrm nebo svačinu. Cibulové kroužky jsou z venku uprostřed křehké a plné sladké cibulové chuti.
Pokud chcete na podzim osvěžit svůj repertoár už nehledejte. Tyto cibulové kroužky jsou přesně to, co potřebujete.
Smažené jednohubky jsou křupavé, uprostřed se rozplývají a jsou plné sladké a pikantní cibulové chuti, která vás donutí chodit si pro další.
Tip: Cibulové kroužky jsou nejlepší teplé. Vychutnejte si každou várku hned, jak ji vyndáte.
Ingredience
- velká žlutá cibule
- mouka a vejce
- strouhanka
- granulovaná cibule, granulovaný česnek
- olivový olej
- mořská sůl
Postup
- Nejprve nakrájejte cibuli na 2,5 cm silné plátky. Poté ji rozdělte na kolečka.
- V jedné misce smíchejte strouhanku, česnekový prášek, cibulový prášek a sůl. Do druhé mísy rozšlehejte vejce a do další dejte mouku.
- Každý cibulový kroužek namočte do mouky a následně do vejce. Nakonec je obalte ve strouhankové směsi.
- Kroužky hojně pokapejte olejem a smažte 8 až 11 minut dokud nebudou zlatavě hnědé a křupavé, dokud neusmažíte všechny cibulové kroužky.