Skromné brambory Tater Tot se obvykle podávají jako jednoduchá příloha namočená v kečupu. Tuto bramborovou pochoutku, která se dá zmrazit, však nemusíte omezovat jen jako přílohu k večeři. Tato varianta je obohacená o mleté maso.
Ingredience
- 340 až 450 g mletého hovězího nebo krůtího masa
- 1 malá cibule, nakrájená nadrobno
- Sůl a pepř podle chuti
- 1 balení (450 g) mražených brambůrků Tater Tots
- 1 plechovka (300 ml) kondenzované houbové polévky, neředěná
- 2/3 šálku 2% mléka nebo vody
- 1 šálek strouhaného sýra čedar
Postup
- Předehřejte troubu na 175 °C.
- Ve velké pánvi vařte hovězí maso a cibuli na středním ohni, dokud maso nezrůžoví; slijte vodu. Osolte a opepřete.
- Přeneste do vymaštěné zapékací mísy. Navrch dejte Tater Tots. Smíchejte polévku a mléko; nalijte na brambory. Posypte sýrem. Pečte nezakryté 30-40 minut nebo dokud se neprohřejí.