Suroviny:

  • 2 hrnky mouky (kombinace různých druhů celozrnné mouky – např. ječná, pohanková, špaldová, pšeničná, kukuřičná, jáhlová apod.)
  • 2 hrnky mléka (rostlinný nápoj – ovesný nebo rýžový)
  • 1/4 hrnku namletého lněného semínka
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 2 lžíce oleje
  • špetka soli
  • 2 lžíce agáve sirupu
  • 1 hrnek pokrájených jahod nebo borůvek

Postup:

  • Všechny suroviny promíchejte metličkou.
  • Naběračkou lijte do lívanečníku nebo na pánev, na které jste předtím rozehřáli olej, ghí nebo kokosový tuk.
  • Z obou stran propečte do hněda.

TIP: Při podávání je možné přelít javorovým sirupem, nebo toppingem dle preference.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang