Křenový dip

Tento křenový dip se vyrovná nejlepšímu křenu ze steakové restaurace a je vynikající k žebírkům, hovězí svíčkové nebo steaku.

Příprava

  • Příprava: 2 minuty
  • Vaření: 0 minut
  • Celkem: 2 minuty
  • Počet porcí: 12

Ingredience

  • 1/2 kelímku zakysané smetany
  • 2 lžíce připraveného křenu, okapaného
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžička jablečného octa
  • 1/4 lžičky soli
  • 1/8 lžičky černého pepře
  • 1 lžíce pažitky, jemně nasekané

Postup

  1. V malé míse smíchejte všechny ingredience dohromady.
  2. Podávejte ihned nebo přikryjte a nechte v chladničce asi 2 týdny.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang