Toto je jednoduchý recept na vegetariánské chilli, které se vaří pomalu a může se vařit, dokud není čas ho podávat.
Ingredience
- 1 plechovka (560 ml) černé fazolové polévky
- 1 plechovka (425 g) ledvinových fazolí, propláchnutá a scezená
- 1 plechovka (425 g) fazolí garbanzo, propláchnutá a okapaná
- 1 plechovka (450 g) vegetariánských pečených fazolí
- 1 plechovka (410 g) nakrájených rajčat v pyré
- 1 plechovka (425 g) kukuřice, okapaná
- 1 nakrájená cibule
- 1 zelená paprika, nakrájená na kousky
- 2 řapíky celeru, nakrájené
- 2 stroužky česneku, nasekané
- 1 lžíce chilli nebo podle chuti
- 1 lžíce sušené petrželky
- 1 lžíce sušeného oregana
- 1 lžíce sušené bazalky
Postup
- Smíchejte černou fazolovou polévku, fazole, rajčata, kukuřici, cibuli, papriku a celer.
- Dochuťte česnekem, chilli, petrželkou, oreganem a bazalkou.
- Vařte na vysoké teplotě alespoň 2 hodiny.