Tento snadný recept na fazolový dip je dokonalým předkrmem pro mnoho příležitostí. Díky hladké, krémové konzistenci a jasné, pikantní chuti je vždy hitem.
Příprava
- Vaření: 20 minut
- Počet porcí: 8
Ingredience
- smažené fazole
- 1 plechovka zelených chilli papriček
- 2 lžíce čerstvé limetkové šťávy
- ¾ lžičky cibulového prášku
- ¼ lžičky kajenského pepře (chilli papričky)
- voda podle potřeby
- zálivka: Tortilla chipsy, rajčata, cibule, avokádo, koriandr, papriky Serrano (feferonky)
Postup
- V kuchyňském robotu smíchejte smažené fazole, zelené chilli papričky, limetkovou šťávu, cibulový prášek a kajenský pepř, pokud jej používáte.
- Mixujte, dokud se nespojí. Pokud je směs příliš hustá, přidejte po lžících vodu, abyste dosáhli požadované konzistence.
- Fazolový dip rozetřete na talíř, posypte požadovanou zálivkou a podávejte s tortillovými chipsy.