Tento recept na restované zelené fazolky je rychlý a snadný způsob přípravy čerstvých zelených fazolek, který je hotový za pouhých 10 minut. Snadno ho můžete vylepšit cibulí, čerstvým česnekem nebo houbami – popusťte uzdu své fantazii. Tento recept se dobře hodí také k čerstvému chřestu.
Ingredience
- 1 a ½ lžíce olivového oleje
- 340 g čerstvých zelených fazolek, oříznutých
- ½ lžičky cibulové soli
- ½ lžičky česnekové soli
- ½ lžičky česnekového prášku
- čerstvě mletý pepř podle chuti
Postup
- Na pánvi na středním ohni rozehřejte olivový olej. Přidejte zelené fazolky, cibulovou sůl, česnekovou sůl, česnekový prášek a černý pepř.
- Vařte a míchejte, dokud nedosáhnete požadované měkkosti, 5 až 10 minut.