Naučte se připravovat čerstvé zelené fazolky na grilu. Skvělý a snadný způsob, jak zužitkovat zelené fazolky ze zahrádky při grilování během příjemného letního večera.
Příprava
- Příprava: 5 minut
- Grilovaní: 10 minut
- Celkem: 15 minut
Ingredience
- 450 g čerstvých zelených fazolek, ořezaných
- ¼ šálku olivového oleje
- 1 lžička mletého česneku
- 1 lžička soli
Postup
- V míse smíchejte zelené fazolky, olivový olej, česnek a sůl a promíchejte je. Fazolky nechte 30 minut marinovat.
- Předehřejte gril na střední teplotu a rošt lehce potřete olejem. Zelené fazolky rozložte na grilovací pánev.
- Umístěte grilovací pánev na předehřátý gril. Zelené fazolky opékejte a míchejte, dokud lehce nezuhelnatí, asi 10 minut.