Tyto řezy v sobě ukrývají úžasnou kombinaci arašídového másla, čokolády a máslové polevy s křupavou strukturou.
Příprava
- Příprava: 15 minut
- Vaření: 15 minut
- Celkem: 30 minut
Ingredience
- 1 lžíce nesoleného másla
- 1 a ½ šálku arašídového másla
- 1 šálek kukuřičného sirupu
- 1 šálek bílého cukru
- 6 šálků křupavých rýžových vloček
- ½ šálku polosladkých čokoládových peciček
- ½ hrnku máslových peciček
Postup
- Formu o rozměrech 20×30 cm vymažte velkým množstvím másla a dejte ji stranou.
- Ve velkém hrnci smíchejte arašídové máslo, kukuřičný sirup a cukr. Vařte na mírném ohni za stálého míchání, dokud se arašídové máslo nerozpustí. Směs přiveďte k varu. Odstavte z ohně.
- Vmíchejte rýžové vločky, dokud se dobře nespojí. Směs přeneste do připravené pánve a poklepejte ji rukama potřenýma máslem.
- Čokoládové pecičky a máslové pecičky rozpusťte ve středním hrnci na středně nízkém ohni; míchejte, dokud nevznikne hladká hmota. Rozetřete na horní část tyčinek.
- Než je nakrájíme na 24 čtverečků, nechte je zcela vychladnout (asi 20 minut).