Tento rychlý a snadný recept na sendvič s francouzským dipem si zamiluje celá rodina.
Příprava
- Příprava: 5 minut
- Doba vaření: 10 minut
- Celkem: 15 minut
- Počet porcí: 4 sendviče
Ingredience
- 4 podélně rozdělené bagety na sendviče
- 1 plechovka hovězího consommé
- 1 šálek vody
- 450 g tence nakrájeného lahůdkového hovězího roštěnce
- 8 plátků sýru provolone
Postup
- Předehřejeme troubu na 175 °C. Rozkrojené bagety rozložíme na plech.
- Ve středně velkém hrnci na středním plamenu zahřejeme hovězí consommé a vodu, abychom získali bohatý hovězí vývar. Do vývaru vložíme hovězí roštěnou a 3 minuty ji prohříváme. Maso naaranžujeme na bagety a na každý položíme 2 plátky sýra.
- Sendviče pečeme v předehřáté troubě asi 5 minut, dokud se sýr nerozpustí.
TIP: Sendviče podávejte s malými miskami teplého dipu na namáčení.