Jednoduchý recept na lahodnou marinádu na fajitas z limetkové šťáv, olivového oleje a sójové omáčky, okořeněná kajúnským a černým pepřem. Připravte si marinádu až na 2 kg masa.
Příprava
- Příprava: 15 minut
- Počet porcí: 2 šálky
Ingredience
- 1/4 šálku limetkové šťávy
- 1/3 šálku vody
- 2 lžíce olivového oleje
- 4 rozdrcené stroužky česneku
- 2 lžičky sójové omáčky
- 1 lžička soli
- 1/2 lžičky tekutého kouřového aroma
- 1/2 lžičky kajúnského pepře
- 1/2 lžičky mletého černého pepře
Postup
- V misce smícháme limetkovou šťávu, vodu, olivový olej, česnek, sójovou omáčku, sůl a tekuté kouřové aroma. Vmícháme kajúnský a černý pepř.
- Do marinády vložíme požadované maso a uložíme do lednice alespoň na 2 hodiny nebo přes noc.