Ingredience:
- 1 lžíce oleje
- 1 cibule
- 1 feferonka
- 150 g prorostlé
- 1 stroužek česneku
- 2 lžíce bílého vinného octa
- 100-150 g ovčího sýra
- zelená petrželka
Postup přípravy
Cibuli nakrájenou na kostičky osmahneme na rozpáleném oleji a přidáme do ní feferonku nakrájenou na nudličky a anglickou slaninu nakrájenou na kostičky.
Dále přidáme stroužek česneku a chvíli opékáme za stálého míchání.
Ze směsi vyjmeme česnek a přidáme 2 lžíce vinného octa. Omáčku rozředíme přidáním trochy vody z těstovin.
Jako poslední přidáme do sýrové omáčky nasekanou petržel a nakrájený ovčí sýr. Tuto sýrovou omáčku nalijeme na uvařené těstoviny a podáváme.