Tento recept na grilovací koření je tak jednoduchý. Použít ho můžete téměř na všechno, od kuřecího masa, přes vepřové až po hamburgery a steaky.
Příprava
- Příprava: 5 minut
- Počet porcí: 1 a 1/4 šálku
Ingredience
- 1/2 šálku hnědého cukru
- 1/2 šálku papriky
- 1 lžíce chilli
- 1 lžíce česnekového prášku
- 1 lžíce cibulového prášku
- 1 lžíce soli
- 1 lžíce mletého černého pepře
- 1 lžíce kajúnského pepře (volitelné)
Postup
- V míse smícháme hnědý cukr, papriku, chilli, česnekový a cibulový prášek, sůl, černý pepř a kajúnský pepř.
- Směs uchováváme ve vzduchotěsné nádobě nebo v uzavíratelném plastovém sáčku v mrazáku.