Milujete avokádové toasty? Naučte se, jak ho posunout na vyšší úroveň díky tomuto jednoduchému receptu a těm nejlepším tipům a trikům.
Když se avokádové toasty před lety objevily na scéně, spousta lidí je odepsala jako další z trendů. Avšak, zdá se, že avokádový toast tu s námi zůstane. Je velmi snadný na přípravu, zdravý, sytý a tvoří prázdné plátno pro aromatické sezónní přílohy.
Ingredience
- 1 zralé avokádo
- citron na vymačkání
- mořská sůl
- 2 až 4 plátky toastového chleba
- požadované omáčky a přílohy podle chuti
Postup
- Avokádo rozpulte a vyjměte pecku.
- Dužinu avokáda nakrájejte malým nožem na kostičky, dokud je ještě ve slupce.
- Dužinu ochuťte vymačkanou citronovou šťávou a posypte ji mořskou solí.
- Nakrájenou avokádovou dužinu vydlabejte ze slupky na opečený chléb.
- Avokádo rozmačkejte hřbetem vidličky a posypte požadovanou přílohou.