Klobásky se dusí s cibulí v pivu, což jim dodává chuť, a poté se dokončí na grilu, aby měly křupavý povrch. Vložte je do rohlíků, posypte je cibulí a pokapte hořčicí nebo je podávejte s německým bramborovým salátem či bramborovou kaší.
Ingredience
- 4 plechovky piva
- 1 velká cibule
- 10 klobásek
- 2 lžičky chilli
- 1 lžička sušeného česneku
- 1 lžička soli
- ½ lžičky pepře
Postup
- Cibuli nakrájejte na plátky a společně s pivem přiveďte k varu. Přidejte klobásu, chilli, sušený česnek, sůl a pepř. Snižte teplotu a vařte 10 až 12 minut. Klobásky vyjměte na talíř.
- Mezitím předehřejte gril a rošt lehce potřete olejem.
- Snižte teplotu na minimum a nechte cibuli dusit. Klobásky opečte na předehřátém grilu za občasného otáčení.
- Klobásky podávejte s cibulí.