Rychlý a jednoduchý recept na zapečené krokety, který si zamiluje každý.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Doba vaření: 30 minut
- Celkem: 40 minut
- Počet porcí: 8
Ingredience
- 500 g mletého hovězího masa
- špetka soli a mletého černého pepře
- 1 plechovka kondenzované krémové houbové polévky
- 2 šálky strouhaného čedaru
- 1 balení mražených kroket
Postup
- Předehřejeme si troubu na 175 °C.
- Mleté hovězí vaso vaříme a mícháme ve velké pánvi na středním ohni, dokud nebude zcela zhnědlé (zhruba 7-10 minut). Dochutíme solí a černým pepřem. Vmícháme krémovou houbovou polévku, poté směs nalijeme do zapékací mísy. Na směs mletého hovězího masa rovnoměrně navrstvíme krokety a posypeme čedarem.
- Pečeme, dokud nejsou krokety zlatavě hnědé a horké (zhruba 30-45 minut).