Chili v pomalém hrnci je vynikající pikantní pokrm, který si připravíte opravdu snadno – stačí vám jen pár ingrediencí a pomalý hrnec. Tak směle do toho.
Příprava
- Příprava: 15 minut
- Vaření: 8 hodin 10 minut
- Celkem: 8 hodin 25 minut
Ingredience
- Mleté hovězí (0,5 kg)
- Nakrájená cibule (3/4 hrnku)
- Nakrájený celer (3/4 hrnku)
- Zelená paprika (3/4 hrnku)
- Drcený česnek (2 stroužky)
- Tomatový protlak (2 plechovky)
- Fazole ve šťávě (1 plechovka)
- Okapané fazole (1 plechovka)
- Fazole se šťávou (1 plechovka)
- Chili v prášku (1/2 lžičky)
- Sůl (1 lžička)
- Sušená bazalka (3/4 lžičky)
- Sušené oregano (3/4 lžičky)
- Sušená petržel (1/2 lžičky)
- Pepř (1/4 lžičky)
- Pálivá omáčka (1/8 lžičky)
Postup
- Mleté hovězí osmažte dohněda v pánvi na středním plameni 8-10 minut.
- Přemístěte hovězí do pomalého hrnce a smíchejte s fazolemi, kořením a pálivou omáčkou.
- Přikryjte a vařte na nejnižší stupeň 8 hodin.