Pečená kuřecí křidélka – recept

Drůbeží masoHlavní jídlaKuřecí masoMaso
kureci-kridylka

Kuřecí křidélka jsou lahůdkou, kterou můžete směle servírovat k obědu, večeři či lehkému brunchi. Díky tomuto receptu je navíc připravíte opravdu snadno a hned.

Ingredience

  • Kuřecí křidélka (1,3 kg)
  • Změklé máslo (2 lžíce)
  • Sůl (2 lžičky)
  • Pepř
  • Sušený česnek (1 lžička)
  • Sladká paprika (1 lžička)

Postup

Předehřejte troubu na 200 °C. Pečicí formu vyložte alobalem. Ve velké míse obalte kuřecí křidélka ve změklém másle a umístěte je na alobal tak, aby se vzájemně nedotýkala. Posypejte je solí, pepřem, česnekem a paprikou. Nakonec stačí jen vložit do trouby a péct zhruba 40 minut.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang