Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4
Ingredience
- 3 lžíce rostlinného oleje
- 1 šálek nevařené dlouhozrnné rýže
- 1 lžička soli
- ½ lžičky mletého kmínu
- ¼ šálku nakrájené cibule
- ½ šálku rajčatové omáčky
- 2 šálky kuřecího vývaru
Postup
Krok 1
Ve velkém hrnci na středním plameni rozehřejte olej a přidejte rýži. Za stálého míchání ji smažte, dokud nezezlátne. Zatímco se rýže smaží, posypte ji solí a kmínem.
Krok 2
Vmíchejte cibuli a smažte dokud nezměkne. Poté vmíchejte rajčatovou omáčku, kuřecí vývar a přiveďte k varu. Snižte teplotu na minimum, přikryjte a vařte dalších 20 až 25 minut.