Kombinace listové zeleniny, rajčat, fazolí a tofu dělá tento letní salát lehkým, svěžím, a také dostatečně výživným jídlem do letních veder.
Svěží letní salát v horkých dnech výborně chutná a nezatěžuje trávení.
Ingredience:
- 2 tofu bazalka
- 400 g polního salátu
- 1 konzerva bílých fazolí
- 250 g cherry rajčat
- 1 žlutá paprika
- 2 PL olivového oleje
- bílý mletý pepř
- sůl
Postup:
- Salát omyjeme a necháme důkladně okapat.
- Fazole scedíme, rajčata omyjeme a nakrájíme na půlky, papriku omyjeme a nakrájíme na kostičky.
- Tofu nakrájíme a na troše oleje opečeme ze všech stran dohněda.
- V míse smícháme salát, fazole, rajčata a papriku.
- Přidáme zbylý olej, sůl a pepř promícháme a podáváme.