Jednoduchá sekaná – recept na nejlepší sekanou

Hlavní jídlaHovězí masoMarinádyMasoRoládySlané recepty

Ingredience

  • 0,7 kg mletého hovězího masa
  • 1 vejce
  • 1 cibule nakrájená nadrobno
  • 1 šálek mléka
  • 1 šálek sušené strouhanky
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 lžíce hnědého cukru
  • 2 lžíce připravené hořčice
  • ⅓ šálku kečupu

Postup

  • Krok 1 – Předehřejte troubu na 350 °C.
  • Krok 2 – Ve velké míse smíchejte hovězí maso, vejce, cibuli, mléko a strouhanku. Podle chuti osolte a opepřete a vložte do lehce vymazané formy o rozměrech 9×5 palců nebo zformujte bochník a vložte do lehce vymazané zapékací mísy o rozměrech 9×13 palců.
  • Krok 3 – V samostatné malé misce smíchejte hnědý cukr, hořčici a kečup. Dobře promíchejte a nalijte na sekanou.
  • Krok 4 – Pečte 1 hodinu při teplotě 350 °C.

Tento recept na sekanou potěší všechny milovníky mletého masa.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang