Ingredience
- 0,7 kg mletého hovězího masa
- 1 vejce
- 1 cibule nakrájená nadrobno
- 1 šálek mléka
- 1 šálek sušené strouhanky
- sůl a pepř podle chuti
- 2 lžíce hnědého cukru
- 2 lžíce připravené hořčice
- ⅓ šálku kečupu
Postup
- Krok 1 – Předehřejte troubu na 350 °C.
- Krok 2 – Ve velké míse smíchejte hovězí maso, vejce, cibuli, mléko a strouhanku. Podle chuti osolte a opepřete a vložte do lehce vymazané formy o rozměrech 9×5 palců nebo zformujte bochník a vložte do lehce vymazané zapékací mísy o rozměrech 9×13 palců.
- Krok 3 – V samostatné malé misce smíchejte hnědý cukr, hořčici a kečup. Dobře promíchejte a nalijte na sekanou.
- Krok 4 – Pečte 1 hodinu při teplotě 350 °C.
Tento recept na sekanou potěší všechny milovníky mletého masa.